24. 9. 2012

Přednáška / Mjölk

Přednáška Mjölk DŮM UMĚNÍ ČESKÉ BUDĚJOVICE - 24.9. od 18.00

Soutěž "Jdi do sebe!"

Pozor! Rozbíháme soutěž o nejoriginálnější nápad naplnění třídenního pobytu v městském posedu v Českých Budějovicíh. Kdo přijde s nejzábavnějším nápadem, dostane možnost strávit víkend od 21.9. do 23.9. přímo v srdci Českých Budějovic. Vítězi bude k dispozici sprcha, toaleta, kuchyňka a celé náměstí, jako jeho vlastní zahrada. Tak bacha na krtky! Pište do komentářů, nebo k nám na e-mail:) 

Mjölk

2 komentáře:

  1. Tři týdny je dlouhá doba, za kterou se dá mnoho zjistit. Já bych každý den ve stejnou hodinu zhruba tak 10x denně fotil různé strany náměstí. Z toho by se pak dalo jednoduše vyčíst, kudy lidé nejvíce chodí, jezdí na kole a kde se třeba potkávají. Potom materiály použít pro zlepšení života na náměstí Přemysla Otakara II. Krásně bychom viděli, kde lidem nejvíce vadí stojící auta, kde lidecm překážejí kolostavy či lavičky, kde se lidé potkávají a kam by bylo vhodné například umístit další místo odpočinku i se stolky a podobně.
    Petr Lundák

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to tri dny, ale napad dobry, poslu ho klukum ... vpodstate je to analyza mista, na zaklade ktere se da pripadne neco navrhovat a architekti to velmi dobre znaji. urcite to jednou nekdo udela :) Mirek

      Vymazat