24. 10. 2012

Přednáška / Antonín Dokoupil


  „Litomyšlský zázrak v procesech vzniku kvalitní Architektury“  
 Přednáška ing. Antonína Dokoupila / vedoucího oddělení rozvoje města
DŮM UMĚNÍ ČESKÉ BUDĚJOVICE - 24.10. od 18.00

Motto: Rozhodnutí, jež by dávala smysl, není třeba odkládat, 
nemůžeme je však očekávat od velké skupiny lidí, zvláště když mají být odvážná.
 

Je osvícený despotismus jediná reálná forma k vytváření opravdu kvalitních projektů nebo existují i jiné formy? Proč byly poslední dvě dekády v Litomyšli tak výjimečné a je takto nastartovaný „let“ reálný, nebo se muže změnit v Ikarův Pád?

Cyklus přednášek "Architektura 20. a 21. století" vznikl díky Petrovi Adámkovi, 
Nadaci Vodafone Česká Republika, klubu Horká Vana, Domu uměČeské Budějovice a CBArchitektura

2 komentáře:

  1. Vážené zastupitelky, vážení zastupitelé,


    dovolte, abych Vás pozval na přednášku s názvem "Litomyšlský zázrak", která se koná tuto středu 24.10 v Domě Umění České Budějovice. Litomyšl je na české architektonické scéně ojedinělý fenomén a za své veřejné stavby pravidleně sbírá ocenění Grand Prix OA, včetně nominací na mezinárodní Mies Van de Rohe Award. Na přednášce můžete osobně mluvit s inženýrem Antonínem Dokoupilem, vedoucím odboru rozvoje a jednou z klíčových postav tohoto města.


    http://cb-arch.blogspot.cz/2012/10/litomyslsky-zazrak.html


    Přeji pěkný den.

    Miroslav Vodák, Ing.arch.

    OdpovědětVymazat
  2. Podobnou pozvánku dostali i starostové, místostarostové a zaměstnanci stavebních úřadů, odborů rozvoje, územního plánování, architektury, či investic Jihočeské kraje a těchto jihočeských měst: České Budějovice, Český Krumlov, Písek, Jindřichův Hradec, Tábor, Strakonice, Prachatice, Bechyně, Blatná, Borovany, Dačice, Dobrá Voda u ČB., Hluboká n. Vlt., Chlum u Třeboně, Kamenný Újezd, Kaplice, Křemže, Ledenice, Lišov, Rudolfov, Protivín, Planá n. Lužnicí, Nové Hrady, Netolice, Milevsko, Sezimovo Ústí, Slavonice, Soběslav, Trhové Sviny, Třeboň, Týn nad Vltavou, Veselí nad Lužnicí, Vimperk, Velešín, Vodňany, Volary, Volyně, Vyšší Brod, Zliv

    Tomáš Zdvihal

    OdpovědětVymazat