5. 12. 2013

... osmsetosmdesátosm ...

Tento komentář navazuje na předchozí příspěvky sedmsetsedmdesátsedm, šestsetšedesátšest, pětsetpadesátpět, čtyřistačtyřicetčtyři, třistatřicettři a dvěstědvacetdva. Volební program a koaliční smlouva je dohoda mezi občany a politiky a "Zřízení nepolitické funkce útvaru hlavního architekta" je tam černé na bílém. My jenom chceme, aby politici splnili dohodu. Aby o veřejných zakázkách za stovky milionů spolurozhodoval někdo, kdo na to má vzdělání. Aby vznikla dlouhodobá strategie rozvoje města, nezávislá na čtyřletém volebním období.

Základní otázkou je, zda v Českých Budějovicích chceme stavět současnou kvalitní architekturu. Pokud ano, stačí nám k tomu dobré zadání ze strany města a transparentní výběr špičkových architektů.

Českobudějovický deník - Na pozici městského architekta jsou čtyři uchazeči

Už za tři týdny by mohli budějovičtí radní schvalovat výsledky nového výběrového řízení na městského architekta. Tento týden se na radnici otevíraly obálky dodané uchazeči. "Zatím to vypadá, že jsou čtyři hodnotitelné nabídky. Chceme práci výběrové komise organizovat tak, aby 18. prosince mohla rada rozhodnout, " uvedla náměstkyně primátora Ivana Popelová.

Autor: Edwin Otta / Deník / 29.11.2013

České Budějovice – Už za tři týdny by mohli budějovičtí radní schvalovat výsledky nového výběrového řízení na městského architekta.

Čtěte více na: http://ceskobudejovicky.denik.cz/zpravy_region/na-pozici-mestskeho-architekta-jsou-ctyri-uchazeci-20131129.htm
Na pozici městského architekta jsou čtyři uchazeči

Čtěte více na: http://ceskobudejovicky.denik.cz/zpravy_region/na-pozici-mestskeho-architekta-jsou-ctyri-uchazeci-20131129.html

Žádné komentáře:

Okomentovat